Wij staan voor bouwen.

 Als allround bouwer gaan wij bij elk project altijd voor het beste resultaat. Meer dan een bouwer,  zijn we een partner, die in heel het proces met u meedenkt. Met onze ervaring van meer dan honderdzestig jaar zijn wij een professionele organisatie waarop u kunt bouwen.

Persoonlijk

In de loop der jaren hebben wij onze dienstverlening ontwikkeld, waarbij flexibiliteit, meedenken met onze opdrachtgevers en kwaliteit er uitspringen. Dat doen we door in hecht teamverband, op persoonlijke wijze uw wensen te vervullen.

Meedenken

Vanuit onze standplaatsen Gorinchem en Waardhuizen bedienen we met name opdrachtgevers in de regio Midden-Nederland. Service en kwaliteit is bij elk project weer ons uitgangspunt. Daarbij maken we veelvuldig gebruik van eigen materieel en zetten we goed gekwalificeerde medewerkers in. We onderscheiden ons door mee te denken met uw wensen: persoonlijke aandacht staat bij ons voorop!

Kwaliteit

Onze kwaliteit schuilt in expertise, ervaring en teamgeest. Wij denken met u mee en zoeken altijd de beste oplossing. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Bij onze nieuwbouwprojecten maken wij gebruik van  EdControls.  Dit systeem zorgt voor een efficiënte en tijdsbesparende communicatie en planning tussen alle bouwpartners. Dit heeft als resultaat een soepelere oplevering, minder faalkosten en een hogere kwaliteitsborging. Daarnaast is onze kwaliteit vastgelegd,  onder andere in de ISO 9001 certificering.  

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij onze werkzaamheden en onze werknemers.  Ons VCA** certificaat benadrukt dat veilig werken door ons zeer serieus wordt opgepakt.

Zekerheid

Wij bieden kopers van woningen zekerheid met het Woningborg-certificaat. Vooraf worden onze bouwplannen technisch en juridisch beoordeeld door Woningborg. Daardoor bent u als koper verzekerd dat ons product voldoet aan de geldende normen en voorschriften. Het certificaat biedt financiële zekerheid en de kwaliteit van de woning wordt door Woningborg gegarandeerd.

Solide

van Daalen Bouw B.V.  is een financieel sterk en solide bedrijf.  Dit stelt ons ook in staat om grond- en ontwikkelposities voor de toekomst in te nemen. Deze risicodragende projecten kunnen zowel in eigen beheer als in samenwerking met andere betrokken partners worden uitgevoerd.

Vakmanschap

Wij koesteren ons vakmanschap. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf. Onze gediplomeerde leermeesters begeleiden jonge medewerkers, die werken combineren met leren. Daarnaast bieden wij  stageplaatsen  aan voor jonge studenten die het vak eigen willen maken.  En stimuleren wij kennisontwikkeling binnen onze organisatie door onze medewerkers cursussen en trainingen aan te bieden.

Duurzaamheid 

Duurzaamheid is in onze ogen veel meer dan een trend. Wij voelen ons medeverantwoordelijk voor een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Energiezuinig bouwen en bouwen met de juiste materialen zijn belangrijk.  Daarnaast verdienen ook gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde aandacht.

Maak kennis met onze mensen

Samenwerken is onze grote kracht! Samen pakken we het werk aan en we helpen elkaar altijd. Maak kennis met onze medewerkers:

RobindeRuijter

Robin de Ruijter 

Calculator 

hansboom

Hans Boom 

Projectleider ontwikkeling 

Daan Hosli

Daan Hosli

Algemeen directeur 

Projecten waar we trots op zijn

In de loop der jaren hebben wij veel mooie opdrachten mogen verzorgen. Wij zijn trots op projecten in alle onze expertises: we delen graag een aantal recente voorbeelden van ons vakmanschap!

Klaar om samen te bouwen?

Privacybeleid  |  Cookieverklaring  | Ontwerp & realisatie MM