Expertises
Project­ontwikkeling.

Waarde toevoegen aan de omgeving

Binnen deze tak van sport denken wij in kansen, niet in bedreigingen. Soms horen hier out-of-the-box oplossingen bij, die omvangrijke of complexe projecten mogelijk maken. Binnen de projectontwikkeling focussen wij niet alleen op de eigen locatie en woonbehoeften van toekomstige bewoners, maar proberen wij ook altijd te zoeken naar projecten die waarde toevoegen voor de omwonenden én aan de omgeving.

Onze solide, financiële basis stelt ons in staat om risico’s te kunnen nemen en dragen. Als ontwikkelende bouwer kunnen wij daarnaast in een vroeg stadium al bijsturen op het gebied van prijs en kwaliteit. Dit heeft als voordeel dat beslissingen sneller genomen kunnen worden en de lijnen kort zijn. In sommige ontwikkeltrajecten en pré.

Binnenstedelijke herstructurering

van Daalen Ontwikkeling B.V. is ook actief in binnenstedelijke herstructurering. Juist hier geldt ook dat intensieve samenwerking tussen de betrokken partijen de beste resultaten oplevert.
Het gevolg van deze intensieve samenwerking zijn uitstekende resultaten, zowel in de planvorming als in de daaropvolgende bouw.  Wij staan nou eenmaal voor Bouwen!

In ontwikkeling

Onze expertises

Klaar om samen te bouwen?

Privacybeleid  |  Cookieverklaring  | Ontwerp & realisatie MM